Сервис

Сервисная служба ORMOTEX выполняет все виды работ, связанные с сервисным обслуживанием котлов и горелочных устройств:

Все наладочные работы производятся с использованием профессионального газоанализатора WÖHLER A97 PRO (Германия)

На территории Молдовы у нашей компании есть опыт подбора и ввода в эксплуатацию установок единичной мощностью до 12 000 kW.

Телефон: 022 545404 (в не рабочее время запись заявки на автоответчик)

Моб. телефон: 079 11 20 40

ORMOTEX SRL / о компании

Реализация запасных частей к бытовым котлам ARISTON, JUNKERS, BOSCH, ROCA, а так же оригинальные части к кондиционерам ARISTON/MTS.

Centru de deservire tehnică ORMOTEX oferă următoarele servicii de întreținere a echipamentelor de încălzire și a arzătoarelor:

- încheierea contractelor de deservirea tehnică

- punerea în funcțiune (cazane de apă și abur, toate tipurile de arzătoare, pregătirea și înregistrarea raportului tehnic)

- deservirea de pre-sezon (prezentarea raportului tehnic de pregătire și verificare a echipamentelor)

- reparații

- testări tehnice (orice tip de echipament, întocmirea și înregistrarea raportului tehnic)

- masurarile express a efecacitatii de ardere a combustibelului cu utilizarea unui gazoanalizator profesionist WOHLER A97 PRO (Germania)

- lucrări de balansare a sistemelor de încălzire

- curățarea suprafețelor interioare ale cazanelor industriale și casnice (curățare chimică, curățare electromagnetică fără oprirea funcționării echipamentelor)

- studiu cu ajutorul camerei termale a echipamentelor, clădirilor și construcțiilor (căutarea pierderilor de căldură, scurgerilor în sisteme de încălzire și de alimentare cu apă, locurilor de supraîncălzire și suprarăcire, și multe altele).

 

Toate lucrările de reglare a echipamentelor sunt efectuate cu utilizarea unui gazoanalizator profesionist WOHLER A97 PRO (Germania).

Telefon: 022 545404 (în cazul în care s-a pornit robotul telefonic, trebuie să dictați numărul de telefon și noi vom reveni cu un sunet)

Mob. telefon: 079 112040